Parfum

Parfum maken

Het dragen van uw eigen gemaakte parfum! Stel iemand maakt het compliment: "wat ruik je lekker"! Wat is er dan leuker om te zeggen: "Dank je, heb ik zelf gemaakt"!

Bent u overgevoelig voor parfum? De kans is groot dat u geen last hebt van etherische oliën. In de parfums van tegenwoordig wordt vaak gebruik gemaakt van synthetisch vervaardigde geuren. In deze geurige workshop leren we twee verschillende parfums maken met 100% natuurlijke essentiële oliën, eventueel kunt u ook gebruik maken van natuuridentieke geurstoffen.

Allereerst gaan we onze neus testen en leren we allerlei geuren (her)kennen. U leert de basisbegrippen over het maken van een parfum, u ontdekt leuke weetjes en u krijgt een korte geschiedenisles over parfum! Daarna gaat u uw eigen persoonlijke parfums componeren. U mag daarvoor natuurlijk uw eigen naam bedenken! U kunt kiezen voor het maken van 1 of 2 parfums.

Het mag ook een huisparfum worden. Weg met die chemische luchtjes!
Het maken van uw eigen natuurlijke huisparfum /-verfrisser is super leuk!
U leert uw eigen natuurlijke/milieu bewuste geur maken!
Het komt in een mooie blauwe verstuiver mee naar huis.

Dit onderwerp kan ook behandeld worden als een onderdeel bij een andere workshop bijv. als onderdeel van een vrijgezellenfeest! Ook kan de bruidegom dan een mannenparfum leren maken voor haar aanstaande! Voor andere prijsmogelijkheden kunt u kijken onder het kopje algemene informatie cosmetica.

Vorige pagina: Algemene informatie Cosmetica
Volgende pagina: Bodylotion maken